Workshop aanbod staat centraal

Exact een jaar geleden werd Cultureel verschil opgericht. Dit uit de behoefte om de expertise die ik heb opgedaan tijdens mijn werkzaamheden in het cultuur educatieve werkveld te bundelen in een eigen bedrijf. Het eerste jaar was het nog even zoeken welke weg ik precies in wilde slaan. Projectmanagement? een adviesrol? of toch het organiseren van cultuurdagen..

Ik zie niets liever dan dat jongeren/kinderen geënthousiasmeerd door iets raken. Dat ze ontdekken wat ze leuk vinden en dat ze een passie ontwikkelen. Dit kan ik naar mijn idee het beste doen door zoveel mogelijk kwalitatieve en inspirerende culturele activiteiten bij jongeren onder de aandacht te brengen.

Ik heb de beste en leukste docenten en teaching artists die ik de afgelopen jaren ben tegengekomen gebundeld en samen met hen heb ik workshopaanbod ontwikkeld. Vanaf heden zal ik deze workshops aanbieden aan scholen, jongerenwerk, festivals en andere plekken waar jongeren komen. Deze workshops zijn los van elkaar af te nemen, maar ik puzzel ook graag mee om alles in projectverband bij elkaar te laten komen.

Hopelijk kan ik op korte termijn ook iets voor jou betekenen, of voor iemand uit je netwerk! Delen van deze pagina mag en wordt zelfs op prijs gesteld. Volg Cultureel verschil gelijk even op de socials!