Het is maar stil bij ons op kantoor. Weinig nieuwe aanvragen en een hoop noodzakelijke annuleringen. Juist nu de workshops en projecten van Cultureel verschil belangrijker zijn dan ooit. Wij willen culturele verschillen overbruggen en mensen dichter bij elkaar brengen

We missen het om met ons kleurrijke docententeam de scholen in te trekken, talentontwikkeling te ondersteunen, creativiteit in de wijken te brengen en een aanvullend programma te bieden voor jongerenwerk en maatschappelijke organisaties. 

Langzaam gaan de deuren van onze klanten en samenwerkingspartners weer op een klein kiertje. Zo draaien we in juni een mooi project in het speciaal onderwijs in Noord-Holland, mochten we een week lang dansworkshops geven voor Horizon Jeugdzorg en trekken we binnenkort Poppodium Duycker weer in. 

Wij staan te springen om de scholen weer in te gaan. Om weer echt contact te hebben met jongeren en met eigen ogen te zien wat onze workshops bij jongeren teweegbrengen. 

Kortom; Ga je aan de slag met de organisatie van workshops, cultuurdagen of themaprojecten voor aankomend schooljaar? Denk dat vooral aan Cultureel verschil. We leveren maatwerk zoals je van ons gewend bent en houden daarbij ook rekening met de coronamaatregelen. 

Hoe?
• Wij sturen alleen gezonde (en inspirerende) docenten naar onze project
• Wij houden minimaal 1,5 meter afstand 
• Wij geven geen handen (en boxen en high fives)
• We geven workshops aan kleine groepen 
• Indien gewenst geven we de workshops buiten (en we
denken mee over een slechtweer scenario)
•We verwerken corona en het ‘nieuwe normaal’ als thema in onze workshops 

Heb je andere wensen of eisen waar we ons aan moeten houden? Laat het vooral weten. We bewegen graag mee. 

Wij kijken er naar uit om het cultureel verschil voor je t mogen maken!