Spoken Word Project Op School – JOUW VERHAAL

In deze masterclass ga je samen met schrijver en spoken word artiest Manu van Kersbergen op zoek naar jouw verhaal en wat deze zo uniek maakt.

Manu van Kersbergen is schrijver en performer en ontwikkelde zelf het televisieprogramma SPOKEN WORD SESSIES i.s.m. Omroep Human en runt daarnaast Uitgeverij Rorschach.

Al jarenlang geeft Manu trainingen aan zeer veel verschillende mensen in verschillende situaties en in verschillende fases van hun leven. Werken met jonge mensen geeft voor Manu de meeste betekenis. Juist omdat het voor jongeren zo waardevol kan zijn om grip te krijgen op hun eigen verhaal.

In deze masterclass, die gerust ook met grotere groepen te volgen is (maximaal 300 deelnemers), duik je in de krachtige wereld van de spoken word. Met voorbeelden van internationale spoken word sterren, maar ook met inspirerende performances van spoken word artiesten uit Nederland, waarmee de jongeren zich ook kunnen identificeren.

Middels verschillende schrijfopdrachten wordt er een veilige omgeving gecreëerd waarin verhalen gedeeld kunnen worden. En zo heeft iedereen aan het einde van de masterclass een eigen betekenisvolle tekst geschreven over dromen, ambities, of het overwinnen van angsten. En heeft de groep meer inzicht in zichzelf en de uitzonderlijke individuen waaruit het bestaat.

  • Voortgezet onderwijs: leerjaar 2
  • Niveau: geschikt voor alle leerniveaus
  • Aantal leerlingen per workshop:  30-200
  • Benodigdheden vanuit opdrachtgever: aula of theater setting
  • Workshopprijs: op aanvraag

Wil je meer info over dit project? Dat kan! Vul onderstaande velden in en wij nemen contact met je op.

Ook interessant: 

Al onze workshops en projecten kunnen via de CJP cultuurkaart worden betaald.