Maatwerk

Wij kennen het onderwijs door en door en weten hoe we aan kunnen sluiten bij de belevingswereld van de jongeren. Dat betekent dat wij het belang van maatwerk onderschrijven, want geen school, gemeente of jongerenorganisatie is hetzelfde. Wij denken en puzzelen dan ook graag mee om ons aanbod helemaal passend te krijgen binnen elk rooster en binnen elke organisatie.

Daarnaast betekent maatwerk voor ons ook dat wij op (bijna) al vragen een antwoord hebben. Wilt u binnen een workshop of project een bepaald thema verwerkt hebben? Of moeten onze docenten meer over hun vak vertellen? Wij kunnen het allemaal regelen.

Daarnaast organiseren wij naast losse workshops ook langere, meer verdiepende workshoptrajecten. Uiteraard kunnen wij ook verschillende workshops combineren om zo naar een presentatiemoment toe te werken.

Cultureel verschil is niet voor niets actief in de creatieve sector. Wij laten ons graag uitdagen om een creatief antwoord of verrassende oplossing te presenteren. Al onze workshops en projecten kunnen met de CJP Cultuurkaart worden betaald.