3D printen

Ontwerpen en 3D-printen, Hoe begin je daar nou eigenlijk mee? In onze introductieworkshop gaan we met de groep aan de slag met het ontwerpen en 3D-printen van een zelf ontworpen sleutelhanger. Aan de hand van deze sleutelhanger leer je de beginselen van het ontwerpproces. Van idee naar 3D-geprint object in 2 uur! Na deze workshop heeft iedereen een zelf gemaakte sleutelhanger en de groep heeft een kijkje kunnen nemen in de wereld van ontwerpen en 3D-printen.

  • Basisschool: groep 6,7,8
  • Voortgezet onderwijs: leerjaar 1 en 2
  • Niveau: geschikt voor alle leerniveaus
  • Workshoplengte: 2 uur
  • Aantal leerlingen per workshop: max. 30
  • Benodigdheden vanuit opdrachtgever: beamer/smartboard + geluid, iPad of laptop per 3 leerlingen
  • Workshopprijs: op aanvraag en inclusief 3D printers

Al onze workshops en projecten kunnen via de CJP cultuurkaart worden betaald.